Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Παναχαϊκή - Ερμιονίδα 3-0

Σε μία εύκολη νίκη έφτασε η Παναχαϊκή στον εντός έδρας αγώνα με την Ερμιονίδα, καθώς επικράτησε 3-0 έχοντας πρωταγωνιστή τον Φιλίπ Ντα Κόστα

Ο Πορτογάλος μέσος και αρχηγός των Πατρινών ήταν εκείνος που άνοιξε τον δρόμο για το «τρίποντο» στο 24', όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Πονηρό για το 1-0.

Μετά από 17 λεπτά, ο Ντα Κόστα πάσαρε για τον Στεργίδη και ο τελευταίος με όμορφο πλασέ έγραψε το 2-0, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, «κλειδώνοντας» στην ουσία τη νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους να κοιτούν κυρίως την άμυνά τους και τον τρόπο που θα κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μπολάνο προσπάθησε να βγει στην επίθεση, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει την εις βάρος της κατάσταση.

Στο 89' μάλιστα ο Βλάσης Καζάκης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, σκοράροντας για το τελικό 3-0.

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Γκαντιάγκα, Αλμπι, Στεργίδης, Ντα Κόστα, Μπαλού, Πατινιώτης, Ζλατκόφσκι, Μαρουκάκης.

Ερμιονίδα (Ρ. Μπολάνο): Πονηρός, Τούτοριτς, Μουσταφίδης, Τζανής, Συμελίδης, Κολόκας, Καραδεμητρός, Βλαχόπουλος, Ομο, Σβόλιτς, Ταπέ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου