Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Πολυβόλο η Ρεάλ, 5-1 τη Ράγιο

Ασταμάτητη προς την πορεία της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δείχνει η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία επιβλήθηκε 5-1 της Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Τίποτα δεν δείχνει ικανό να σταματήσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και δεν δείχνει σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να σταματήσει να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ.

Στο εντός έδρας παιχνίδι της με τη Ράγιο Βαγιεκάνο επικράτησε 5-1 για να βρεθεί ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Μπείλ μόλις στο 9’ άνοιξε το σκορ για τη «βασίλισσα» με τον Σέρχιο Ράμος στο 40’ να κάνει το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 44’ όταν και μείωσαν με γκολ του Μπουένο. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη όμως καθώς οι «μερένγκες» έφτασαν σε ακόμα τρία τέρματα.

Στο 56’ ο Κρόος έκανε το 3-1 για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-1 ο Μπενζεμά στο 59’. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Ρονάλντο στο 83’ που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Νάτσο, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μπέιλ (85’ Ερνάντεζ), Μόντριτς, Κρόος, Χάμες (67’ Ίσκο), Μπενζεμά (84’ Μεντράν), Ρονάλντο.
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Αλβάρεζ, Τιτο, Ζε Κάστρο, Μπα, Ινσούα (25’ Κίνι), Φατάου, Τρασόρας (62’ Γιοζαμπέντ), Λίκα, Μπουένο, Κακουτά, Μπαπτιστάο (72’ Μανούτσο).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου