Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Απόλλων 1926-Τύρναβος 1-0

Το πρώτο τρίποντο στην φετινή σαιζόν κατέκτησε ο Απόλλων 1926 καθώς κέριδσε τον Τύρναβο 1-0.

Οι γηπεδούχοι χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση, πήραν δίκαια την νίκη και έδειξαν ότι δεν επηρεάστηκαν από το αιφνίδιο διαζύγιο με το Θωμά Γράφα, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη Λάρισα.

Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Απόλλων. Μόλις στο 6’ η πρώτη ευκαιρία. Ο Ευσταθίου επιχείρησε το σουτ από πλάγια θέση, ο Πρίφτη απέκρουσε και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

 Στο 12’ οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ. Ο Γαλανόπουλος σεντράρει από τα δεξιά, ο Παπαδόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 37 νέα μεγάλη στιγμή για τους πόντιους . Ο Παπαδόπουλος βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Τσούτση, αλλά το σουτ του τελευταίου απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ ο Πρίφτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε. Ο μεν Απόλλωνας προσπάθησε να κρατήσει το πολύτιμο 1-0, ενώ ο Τύρναβος από την πλευρά του δεν κατάφερε να απλειλήσει την εστία του Παπαδόπουλου.

Η μοναδική καλή στιγμή, για τους Θεσσαλούς ήρθε στο 52 με τον Πόκονγκ  να σουτάρει και ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων 1926 (Βασίλης Χάβος): Παν. Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Μπερτέν, Ολίσε(64’ Σουλίδης), Ακασού(81’ Καπετάνος), Νατσιόπουλος, Τσούτσης(51’ Γκέσιος), Ευσταθίου, Βασ. Παπαδόπουλος.

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτη, Χαλούλος, Σιάτρας, Μπράνκοβιτς, Καραμανλής, Παληγεώργος(88 Πεχλιβάνοπουλος, Ντατίδης( 71Σκαθαρούδης)  , Γεωργίου, Ότα(54 Μιλουτίνοβιτς), Τσούκαλος, Πόκονγκ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου