Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Αιγινιακός - Ηρακλής 1-2

Ασταμάτητος παρουσιάζεται ο Ηρακλής στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, καθώς πέρασε και από το Αιγίνιο με 2-1

Το παιχνίδι στην ουσία... τελείωσε από το πρώτο τέταρτο. Ο Γιάννης Λουκίνας στο 10' και στο 14' σημείωσε δύο γρήγορα γκολ και ο «Γηραιός» πήρε πολύ σημαντικό προβάδισμα με το... καλησπέρα.

Στο 30', οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά, αλλά ο Κουτσοσπύρος αστόχησε από καλή θέση. Στο 35' ο Χουάντερσον διατήρησε ανέπαφη την εστία του σε προσπάθεια του Πόποβιτς, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Λουκίνας έχασε τεράστια ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι για να πετύχει χατ-τρικ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βγήκαν όλοι μπροστά ψάχνοντας το τέρμα που θα τους έβαζε ξανά στο ματς. Αυτό το βρήκαν αλλά με μεγάλη καθυστέρηση. Στο 89' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καζάκης μείωσε, αλλά έγραψε και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ο χρόνος ήταν ελάχιστος για τους γηπεδούχους προκειμένου να πάρουν τον βαθμό.

Έτσι λοιπόν το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου ανέβηκε στους 12 βαθμούς μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Αιγινιακός (Α. Θεοδωρίδης): Τόλιος, Τέλλος, Μπάρος, Πάβλοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Πέντα, Πόποβιτς, Κουτσοσπύρος, Μπλάζεκ.

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Στάμου, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Πασάς, Λουκίνας.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου