Σάββατο 19 Απριλίου 2014

«Χ»αμένες από την ισοπαλία, Βαλένθια και Οσασούνα

Το μεταξύ τους 1-1 δεν βόλεψε καμία, καθώς η πρώτη χάνει την Ευρώπη και η δεύτερη έρχεται όλο και πιο κοντά στο υποβιβασμό

Μια ισοπαλία με δυο… χαμένες θα μπορούσε να είναι η περιγραφή της εντός έδρας αναμέτρησης της Οσασούνα με τη Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 21’ όταν μετά από απόκρουση του Γκουαΐτα σε σουτ του Τόρες, ο Ριέρα πήρε το «ριμπάουντ» κι έκανε το 1-0. Μάλιστα, η Οσασούνα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 όταν στο 52’ το σουτ του Τόρες βρήκε στο δοκάρι του Γκουαΐτα, ενώ οι «νυχτερίδες» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 82’ με τον Ζόνας. Ωστόσο, το τελικό 1-1 δεν βολεύει καμία από τις δυο ομάδες καθώς οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να κινδυνεύουν με υποβιβασμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν πλέον πολύ μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League.

Οσασούνα: Φερνάντεθ, Αρίμπας, Νταμιά, Φλάνιο, Μπερτράν, Σίλβα, Λόε, Τόρες (79' Αρμεντέρος), Ντε Λας Κουέβας (87' Aκούνια), Σεχούδο, Ριέρα.

Βαλένθια: Γκουαΐτα, Βέθο (76' Πιάτι), Περέιρα, Ματιέ, Μπερνάτ, Κεϊτά, Παρέχο, Φεγκουλί (58' Ζόνας), Βάργκας (67' Αραούχο), Φέδε, Αλκαθέρ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου