Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Τότεναμ: Τριάρα και Ευρώπη!

Φαβορί για την έκτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη παραμένει η Τότεναμ που νίκησε εντός έδρας τη Φούλαμ 3-1

Τα «σπιρούνια» με αυτό το τρίποντο ξέφυγαν έξι βαθμούς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία πάντως έχει δύο αγώνες λιγότερους.

Στο 27' οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ, αλλά ο Λένον έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Παουλίνιο με προβολή άνοιξε το σκορ.

Στο 37' όμως ήρθε η άμεση απάντηση από τη Φούλαμ, με τον Σίντγουελ να ισοφαρίζει και να δίνει μεγάλο ενδιαφέρον στο ματς.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Κέιν με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Τιμ Σέργουντ, ενώ το 3-1 έγραψε ο Καμπούλ στο 62'.

Στο 76' η Φουλαμ θα μπορούσε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση βαθμού ή βαθμών, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Σίντγουελ, απέκρουσε ο Γιορίς και κράτησε το αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καραγκούνης μπήκε αλλαγή στο 56' στη θέση του Πάρκερ.

Τότεναμ: Γιορίς, Νόουτον, Ρόους, Παουλίνιο, Καμπούλ, Φράιερς, Λένον, Τσαντλί (67’ Ντεμπελέ), Κέιν (79’ Σολδάδο), Αντεμπαγιόρ, Έρικσεν (85’ Τάουνσεντ)

Φούλαμ: Στόκντεϊλ, Χάιτινχα (65’ Σβέροτιτς), Ρίισε, Πάρκερ (56’ Καραγκούνης), Χάνγκελαντ, Αμορεμπιέτα, Κατσάνικλιτς, Σίντουελ, Ρονταγέγκα, Κβιστ, Ντεγιάχα

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου