Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ανατροπή και… τεσσάρα για Γιουνάιτεντ

Ξυπνώντας μετά το 20λεπτο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε εξαιρετική εμφάνιση για να φτάσει με άνεση στη νίκη με 4-1 επί της Άστον Βίλα.

Άμεση ήταν η απάντηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον εντός έδρας διασυρμό της από τη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό γιατί φιλοξενώντας την Άστον Βίλα επικράτησε με εμφατικό 4-1 για να πλησιάσει ξανά στις θέσεις της Ευρώπης.

Ο Γουέστγουντ στο 13’ πάγωσε το «Ολντ Τράφορντ» ανοίγοντας το σκορ για τους «χωριάτες». Από εκεί και πέρα όμως, ανέλαβε δράση ο Γουέιν Ρούνεϊ που γύρισε μόνος του το παιχνίδι. Στο 20’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους από το σημείο του πέναλτι.

Στο 57’ ο Μάτα «καθάρισε» κάνοντας το 3-1 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Ερνάντεζ με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών του αγώνα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ (46’ Κάρικ), Μπούτνερ, Φλέτσερ, Βίντιτς, Τζόουνς, Γιανγκ, Φελαϊνί, Ρούνεϊ (76’ Ερνάντεζ), Μάτα, Καγκάβα (68’ Γιανουζάι).
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Μπακουνά, Μπερτράν, Ντελφ, Φλάαρ, Κλαρκ, Όλμπρινγκτον (78’ Λόουτον), Γουέστγουντ, Μπεντέκε, Βάιμαν, Αγκμπονλαχόρ (71’ Τόνεφ).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου