Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Επική ανατροπή με Ρόις για Ντόρτμουντ

Στη δεύτερη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος διατηρήθηκε η Ντόρτμουντ που επιβλήθηκε 3-2 της Στουτγκάρδης εκτός έδρας με χατ-τρικ του Ρόις.

Εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στη «Μερσέντες Μπενζ Αρένα» όπου η Στουτγκάρδη φιλοξενώντας τη Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, παρά του ότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0. Έτσι με την ήττα αυτή βυθίστηκε ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν στη δεύτερη θέση.

Το ξεκίνημα ήταν εξαιρετικό για τους γηπεδούχους με τον Γκέντνερ στο 9’ να ανοίγει το σκορ και τον Χάρνικ δέκα λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους. Παρόλα αυτά, από εκεί και πέρα, ανέλαβε δράση ο Ρόις ο οποίος με χατ-τρικ έδωσε τελικά τη νίκη στην ομάδα του.

Στο μισάωρο μείωσε στο σκορ, για να γίνει το 2-2 στο 68’ από το σημείο του πέναλτι, φάση όπου ήρθε η αποβολή του Νίντερμαϊερ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 83’ ήταν αυτός που ολοκλήρωσε το χατ-τρικ δίνοντας έτσι τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Ούλριχ, Σβάαμπ, Ρέντιγκερ, Νίντερμαϊερ, Μποκά, Γκέντνερ, Γκρουέζο, Χάρνικ (86’ Κακάου), Ντιντάβι (59’ Μαξίμ), Τραορέ (70’ Σακάι), Ιμπίσεβιτς.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερφελερ, Γκρόσγκροϊτς, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Ντουρμ, Κελ, Κιρχ (60’ Σαχίν), Χόφμαν (77’ Γιόγιτς), Μκιταριάν (60’ Αουμπαμεγιάνγκ), Ρόις, Λεβαντόφσκι.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου