Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ξυπνάει η Μίλαν, 3-0 την Κιέβο

Τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη στο ιταλικό πρωτάθλημα πήρε η Μίλαν που επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση 3-0 της Κιέβο στο «Σαν Σίρο».

Έχοντας εντυπωσιάσει μεσοβδόμαδα με τη νίκη της με 2-0 επί της Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι», η Μίλαν, ήθελε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της και φιλοξενώντας την Κιέβο στο «Σαν Σίρο» επικράτησε με άνετο τρόπο 3-0, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Κακά.

Το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό για τους «ροσονέρι» καθώς μόλις στο 4’ ο Μπαλοτέλι με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 27’ ο Κακά από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 2-0, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από εντυπωσιακό σουτ του Βραζιλιάνου στο 54’.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν, ωστόσο στις καθυστερήσεις η εκτέλεση πέναλτι του Τιρό, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Εμάνουελσον, Μπονέρα, Ραμί, Ζακάρντο, Ντε Γιονγκ (60’ Πόλι), Μουντάρι (46’ Εσιέν), Τάαραμπτ, Κακά (74’ Ρομπίνιο), Χόντα, Μπαλοτέλι.
ΚΙΕΒΟ: Αγκάτσι, Σάρντο, Φρέι, Μπερναρντίνι, Νταϊνέλι, Ντραμέ (68’ Σέζαρ), Χετεμάι (77’ Γκουαρέντε), Μπεντιβόλιο, Ραντοβάνοβιτς, Ομπίνα (63’ Τιρό), Παλόσκι.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου