Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ασταμάτητη η Πάρμα, 4-2 τη Μίλαν

Για 16ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη διατηρήθηκε η Πάρμα που επικράτησε 4-2 της Μίλαν στο «Σαν Σίρο» συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία.

Ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Πάρμα στο ιταλικό πρωτάθλημα και αυτή τη φορά πέρασε νικηφόρα 4-2 από το Μιλάνο και το «Σαν Σίρο» επικρατώντας της Μίλαν για να διατηρηθεί κοντά στις θέσεις της Ευρώπης.

Μόλις στο 9’ ο Αμπιάτι έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε με τον Κασάνο να ευστοχεί και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 51’ έκανε το 2-0 για τους «παρμέντσι».

Παρόλα αυτά, η Μίλαν κατάφερε να αντιδράσει και μείωσε 2-1 με τον Ραμι στο 56’. Στο 76’ ο Μπαλοτέλι ισοφάρισε από το σημείο του πέναλτι, για να έρθει ο Αμάουρι αρχικά στο 78’ και ο Μπιαμπιανί στο 95’ να κάνουν το τελικό 4-2.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Μεξές, Μπονέρα (66’ Πατσίνι), Εμάνουελσον (53’ Ραμί), Εσιέν (8’ Αμέλια), Ντε Γιονγκ, Πόλι, Μοντολίβο, Κακά, Μπαλοτέλι.
ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κασάνι, Λουκαρέλι, Φελίπε, Μολινάρο, Άκουα (80’ Μουνάρι), Μαρκιόνι (72’ Όμπι), Παρόλο, Σκελότο, Κασάνο (62’ Αμάουρι), Μπιαμπιανί.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου