Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Στην Άρσεναλ το ντέρμπι, 1-0 την Τότεναμ

Την πρώτη της νίκη στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» ύστερα από 2008 πανηγύρισε η Άρσεναλ που επικράτησε 1-0 χωρίς να εντυπωσιάσει.

Σε τροχιά τίτλου διατηρήθηκε η Άρσεναλ η οποία μείωσε την απόστασή της από την πρώτη θέση της βαθμολογίας στους τέσσερις βαθμούς έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Αυτό γιατί στο ντέρμπι της με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» πήρε σπουδαίο «διπλό» επικρατώντας 1-0 χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της.

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξαν το σκορ με απίστευτο σουτ του Ροσίτσκι. Αυτό το τέρμα αποδείχθηκε και αρκετό για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ για να φτάσει στη νίκη.

Από εκεί και πέρα οι «πετεινοί» πίεσαν ασφυκτικά την άμυνα της Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να χάνουν τεράστια ευκαιρία στο δεκάλεπτο με τον Τσάμπερλεϊν, όταν ο Άγγλος διεθνής έκανε τραγικό πλασέ σε τετ α τετ με τον Γιορίς.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Νόουτον, Ρόουζ, Σάντρο (68’ Παουλίνιο), Καμπούλ, Βερτόνγκεν, Τάουνσεντ, Μπενταλέμπ, Αντεμπαγιόρ, Τσαντλί (69’ Σίγκουρντσον), Έρικσεν (82’ Σολδάδο).
ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Γκιμπς, Αρτέτα, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Ροσίτσκι (69’ Φλαμινί), Τσάμπερλεϊν (85’ Βερμάλεν), Ζιρού, Καθόρλα, Ποντόλσκι (77΄ Μονρεάλ).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου