Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Με «Ίμπρα» οδηγό η Παρί, 4-2 την Τουλούζ

Στην πρώτη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος με απόσταση ασφαλείας διατηρήθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν που επικράτησε 4-2 της Τουλούζ εκτός έδρας με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Την εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Τουλούζ συνέχισε η Παρί Σεν Ζερμέν που πήρε την δέκατή της συνεχόμενη νίκη απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο ανεξαρτήτως έδρας, επικρατώντας αυτή τη φορά 4-2 στο «Μουνισιπάλ».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πρωτευουσιάνους ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που σημείωσε χατ-τρικ. Αρχικά, στο 32’ άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι, για να έρθει η ισοφάριση από τον Μεν Γιεντέρ στο 44’.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Λαβέτσι έκανε το 2-1 για την Παρί στο 56’ με τον Ιμπραΐμοβιτς να κάνει το 3-1 στο 69’. Ο Μπεν Γιεντέρ τρία λεπτά αργότερα μείωσε σε 3-2 για τους γηπεδούχους με τον Σουηδό επιθετικό στο 89’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ.

ΤΟΥΛΟΥΖ: Μπουσέρ, Γιάγκο, Σπάγιτς, Οριέ, Ακπρό (62’ Σιλά), Βέσκοβατς, Αγκιλάρ, Σαντόμ (81’ Μπεν Μπασάτ), Ντιτό (68’ Τρέχο), Μπρέθγουεϊτ, Μπεν Γιεντέρ.
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγκου, Μάξουελ, Άλεξ Κόστα, Τιάγκο Σίλβα, Φαν ντερ Βιλ, Λούκας (67’ Παστόρε), Ματουιντί, Βεράτι (66’ Καμπάιγ), Μότα, Λαβέτσι (91’ Ραμπιό), Ιμπραΐμοβιτς.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου