Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός Βόλου

Έστω και δύσκολα, ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να πάρει νίκη 1-0 επί του Φωκικού και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών μετά από δυο αρνητικά αποτελέσματα.

Η εντός έδρας ισοπαλία με την Καλλιθέα και η ήττα στα Χανιά πήγαν… πίσω τον Ολυμπιακό Βόλου στην προσπάθειά που κάνει να πάρει την άνοδο στη Super League. Η ομάδα του, υπηρεσιακού, Μάνουελ Ρόκα κατάφερε να επικρατήσει του συγκροτήματος του Γιώργου Κούτση χάρη στο γκολ που πέτυχε στο γκολ που πέτυχε ο Πινδώνης στο 63’ του αγώνα, με τον Φωκικό να έχει την ευκαιρία να φύγει με ισοπαλία από το ΕΑΚ του Βόλου, αλλά τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι μετά την εκτέλεση φάουλ του Πεχλιβανόπουλου στο 89’ του αγώνα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε τους δέκα βαθμούς μετά από πέντε αναμετρήσεις και διατηρήθηκε σχετικά ψηλά στη βαθμολογία, με τον Φωκικό να έχει μείνει στους τέσσερις, γνωρίζοντας τη δεύτερη διαδοχική του ήττα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Γιαλούσης, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Πινδώνης, Ολίσε, Μπρέσκα, Ακόστα (54' Γιενγκά), Δεινόπαπας (46' Πόνσε), Γκούρμα (75' Καπετάνος)

ΦΩΚΙΚΟΣ: Λανζάνο, Άλα, Πεχλιαβανόπουλος, Πολυχρονάκης, Καλαγκάνης, Σκαρίμπας (77' Τζέκος), Αλβάρεζ, Ράντι, Θέος (76' Ζαχαρόπουλος), Φράγκος, Γουόρντεν

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου