Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Δύσκολα η Μπάγερν, 3-2 τη Χέρτα

Με τις «χρυσές» αλλαγές του Πεπ Γκουαρντιόλα κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ η Μπάγερν Μονάχου επικρατώντας 3-2 της Χέρτα.

Στην πρώτη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος διατηρήθηκε η Μπάγερν Μονάχου η οποία επικράτησε 3-2 της Χέρτα στην «Αλιάντς Αρένα» με αρκετά δύσκολο τρόπο. Αυτό γιατί η ομάδα του Βερολίνου στο 4’ άνοιξε το σκορ με τέρμα του Ράμος.

Στο 25λεπτο ο Γκουαρντιόλα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Μάντζουκιτς και Γκέτσε οι οποίοι έφεραν την ανατροπή. Ο Κροάτης επιθετικός στο 30’ ισοφάρισε σε 1-1 για να κάνει και το 2-1 στο 51’.

Ο Γκέτσε, τρία λεπτά αργότερα έκανε το 3-1 για να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Μπεν Χατίρα στο 58’.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ραφίνια, Φαν Μπούιτεν, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Λαμ, Ρόμπεν (26’ Μάντζουκιτς), Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος (24’ Γκέτσε), Ριμπερί, Μίλερ (62’ Χάβι Μαρτίνεθ).
ΧΕΡΤΑ: Κραφτ, Πέκαρικ, Λούστενμπεργκερ, Λάνγκαμπ, Φαν ντερ Μπεργκ (78’ Αλάγκουι), Σκέλμπρεντ, Χοσογκάι (86’ Ρόνι), Σιγκέρτσι, Μπεν – Χατίρα (77’ Μουχτάρ), Σουλτζ, Ράμος.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου