Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Γουέλμπεκ, ο... άσος του Μόγες!

Με τον Ντάνι Γουέλμπεκ να σκοράρει δις σε διάστημα τριών λεπτών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε εύκολα 3-0 την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ»

Η απουσία ενός μήνα του Ρόμπιν φαν Πέρσι προκάλεσε νέα αναστάτωση στις τάξεις των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, το μεσημέρι της Κυριακής ανήκε στον... άσο που έβγαλε από το μανίκι του ο Ντέιβιντ Μόγες, με τον Ντάνι Γουέλμπεκ να οδηγεί τους Πρωταθλητές Αγγλίας σε μια άνετη νίκη.

Το τελικό 3-0 επί της Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» ήταν προσωπική υπόθεση του διεθνούς Άγγλου επιθετικούς ο οποίος σκοράροντας στο 15’ και στο 18’ έθεσε τις βάσεις για την τρίτη «καθαρή» νίκη των «κόκκινων διαβόλων» στη φετινή Premier League και έβδομη συνολικά σε 16 αγωνιστικές.

Το γκολ του Τομ Κλέβερλι στο 52ο λεπτό απλώς... έσβησε και την παραμικρή ελπίδα της Άστον Βίλα, η οποία απλώς παρακολουθούσε τους Πρωταθλητές να ξεσπούν πάνω της για τις δυο σερί ήττες τους από Έβερτον και Νιούκαστλ.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκούζαν, Λόουτον, Λούνα, Γουέστγουντ, Κλαρκ, Μπέικερ, Ελ Αχμαντί (86’ Μπακούνα), Σίλα (62’ Βάιμαν), Μπέντεκι (79’ Κόζακ), Ολμπράιτον, Αγκμπονλαχόρ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Εβρά, Κλέβερλι, Τζόουνς, Έβανς, Βαλένσια, Γκιγκς (70’ Φλέτσερ), Γουέλμπεκ, Ρούνεϊ (84’ Ζάχα), Γιανουζάι (69’ Γιάνγκ).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου