Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Άλωσε τον Πύργο η Επισκοπή, 2-1 τον Πανηλειακό

Σπουδαία νίκη με 2-1 πέτυχε η Επισκοπή κόντρα στον Πανηλειακό. στην προσπάθεια της να βρίσκεται στα πλέι όφ για τη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου στη Super League.

Οι Κρητικοί υποχρέωσαν τους "ερυθρόλευκους" στην πρώτη φετινή τους ήττα μέσα στο σπίτι τους (είχαν τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σε πέντε ματς) με γκολ που πέτυχε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκαστόν.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και το μόνο που είχε να επιδείξει ήταν ένα δοκάρι από τον Μπιτάνγκ στο 15' για λογαριασμό του Πανηλειακού. Στο 66' "χτύπησε" η Επισκοπή ανοίγοντας το σκορ με πλασέ του Σουμπασάκη. Στο 90' οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Κοτσώνη, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον Γκονζάλες Γκαστόν που χτύπησε στο 94', διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΌΣ: Πίτκας, Σαραμαντάς, Λιόσης (75' Μπράβος), Λίτσος, Κοτσώνης, Χαλούλος (46' Αποστολόπουλος), Πίνγκλα (58' Μίλιεβιτς), Μπιτάνγκ, Νάστος, Κωνσταντινίδης, Σταματής.

ΕΠΙΣΚΟΠΉ: Καλογεράκης, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Σπαθάρας, Δελήμπασης, Γκονζάλες, Σελινιωτάκης, Σουμπασάκης (90' Λιοσάκης), Βελονάκης (58' Πουλάκης), Μαρτσάκης (85' Κονονένκο).


Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου