Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Πυρσός Γρεβενών – Εθνικός Φιλιππιάδας 2-0

Στις νίκες επέστρεψε ο Πυρσός Γρεβενών, που επιβλήθηκε 2-0 του Εθνικού Φιλιππιάδας, αν και στο γήπεδο βρέθηκαν μόνο 200 φίλοι του.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 28’ με σουτ του Κοσμίδη μετά από κόντρες στην περιοχή του Εθνικού. Στο 40’ ο Δούμας βρέθηκε απέναντι από τον Μπαντή, αλλά το πλασέ του ήταν χλιαρό. Στο 50’ ο Πυρσός έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τζερεμέ με δεύτερη κίτρινη. Ο Εθνικός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, ενώ στο 70’ η ισορροπία αποκαταστάθηκε, καθώς δεύτερη κίτρινη δέχτηκε και ο Δάρδας. Στο 78’ ο Γκέτσιος «σφράγισε» τη νίκη του Πυρσού με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς βρήκε δίχτυα με εκτέλεση φάουλ από τον χώρο του κέντρου.

Πυρσός Γρεβενών (Στέργιος Μαυροδήμος): Αλεξίου, Θεοχαράκης, Μπόλος, Σκέντος, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης (87’ Ελευθερίου), Τζερεμές, Γκέτσιος, Δούμας (88’ Ρόβας), Κοσμίδης, Μπόζιαρης (72’ Καραγιάννης)

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννου): Μπαντής, Κοντογιώργος (71’ Τσιφλίδης), Μπάκας (56’ Γιαννούλης), Δάρδας, Παπαβασιλείου, Τσακανίκας, Κολιάκης, Σιαπανίδης (31’ Γιότσε), Παναγιωτόπουλος, Γεωργίου Θεοδώρου

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου