Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

«Ανάσανε» ο Πιερικός, 1-0 την Καβάλα

Σπουδαία νίκη, που τον... ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας του Βορείου ομίλου πέτυχε ο Πιερικός, επικρατώντας της Καβάλας με 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο των Κατερινιωτών στο πρωτάθλημα απέναντι στους "αργοναύτες" που βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Πιερικός έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ αλλά την πρώτη μεγάλη στο ματς την είχε η Καβάλα με τον Αλεξίου. Ο άσος των φιλοξενούμενων έπιασε ένα σουτ στο 13' αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι θέλοντας πάση θυσία να πανηγυρίσουν τη πρώτη τους νίκη. Τελικά το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο 82' όταν ο Στεφανίδης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

ΠΙΕΡΙΚΌΣ: Λαμπάκης, Ντόικιτς, Ιασωνίδης, Κρουσταλέλης, Στεφανίδης, Ελευθεριάδης (62' Μπρίτο), Αθανασίου, Σερέτης, Καθάριος (85' Αποστολίδης), Ιορδανίδης, Κέρι (77' Μανίκας).

ΚΑΒΆΛΑ: Τιγκιρίδης, Πρίττας, Καπνίδης (79' Κονάτε), Άρτσε, Κουρέλας (63' Πάλλας), Χόρτσας, Γκαρακλίδης, Παπαργυρίου, Πόπτσης, Ντομί (57' Ντουτσαρίδης), Αλεξίου.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου