Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Εύκολα η ΑΕΚ, 2-0 τον Μανδραϊκό

Με το… δεξί μπήκε η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής επικρατώντας 2-0 του Μανδραϊκού, χάνοντας ευκαιρίες και για ένα μεγαλύτερο σκορ.

Το να παίζει μία ομάδα όπως η ΑΕΚ στην 3η κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί τιμητικό. Παρόλα αυτά, η Ένωση καταφέρνει ακόμα και τέτοιες στιγμές να τις κάνει… μαγικές.

Ο «δικέφαλος» φιλοξενήθηκε από τον Μανδραϊκό στο «κιτρινόμαυρο» γήπεδο της Φυλής με τους φίλους της ομάδας να δημιουργούν ατμόσφαιρα Superleague και την Ένωση για πρώτη φορά ύστερα από χρόνια να… μοιράζει ελπίδα στον κόσμο της, καθώς εμφανίστηκε σοβαρή και συνειδητοποιημένη επικρατώντας άνετα 2-0 για να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της.

Το ξεκίνημα ήταν πολύ καλό για την Ένωση και στο 11’ με ένα σουτ του Σταθάκη από τα 40 μέτρα, η μπάλα κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας του Χρόνη για να σημειωθεί ένα τρομερό τέρμα για τους «κιτρινόμαυρους».

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Τρααϊανού Δέλλα είχε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει γρήγορα  και ένα δεύτερο τέρμα για να «καθαρίσει» το παιχνίδι, ωστόσο με κύριο εκφραστή τον Ιβάν Μπρέσεβιτς εμφανίστηκε άστοχη.

Έτσι, στο δεύτερο μέρος, ο Μανδραϊκός πίστεψε σε κάτι θετικό χάνοντας δύο ευκαιρίες με τον Βούρα όποτε χρειάστηκε να ήταν εκεί για να κόψει τον κίδυνο. Ο Ντακόλ στο τελευταίο τέταρτο είχε την ευκαιρία να πετύχει το πρώτο του τέρμα σε επίσημο παιχνίδι με την Ένωση, ωστόσο στην εκτέλεση πέναλτι που έκανε έστειλε την μπάλα άουτ.

Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο 82’ όταν ο Πλατέλλας έκανε εξαιρετική προσωπική ενέργεια και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0. Κατά τα άλλα, η ΑΕΚ έδειξε θετικά σημάδια με τον Κορδέρο να δείχνει την ανωτερότητα του επιπέδου του, καθώς ήταν ο καλύτερος του αγωνιστικού χώρου.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου