Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Πεύκη-Μύκονος 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Πεύκης με τη Μύκονο στη Νέα Ιωνία, το οποίο έκρυβε αρκετές συγκινήσεις.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η Μύκονος απείλησε ελάχιστα στο πρώτο 45λεπτο, καθώς είχε περιοριστεί στα αμυντικά της καθήκοντα. Ωστόσο, στην πρώτη φάση του πρώτου μέρους, ο Πανέτας βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε το 0-1.

Η Πεύκη συνέχιζε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες όμως δεν μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 86’  Μπαλλής ανέτρεψε τον Τοπούζη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους. Όμως ο Ιορδανίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παλιούρα από την άσπρη βούλα. Κι ενώ όλα έδειχναν πως η Μύκονος θα αποδράσει με το «διπλό», ο Μπαλής ανέτρεψε τον Μαρκομιχάλη που έβγαινε μόνος του και ο διαιτητής έδωσε πάλι πέναλτι, ενώ απέβαλλε τον παίκτη των νησιωτών. Αυτή τη φορά ο Τοπούζης ευστόχησε στην εσχάτη των ποινών και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Πεύκη.

Πεύκη (Γιάννης Γκούμας): Δράμπαλης, Κολιός, Γιαννουλάκης (61’ Μπαλής), Καρακώστας, Τερζής, Κωνσταντίνου, Κακλαμάνος, Μάτσος, Ιορδανίδης, Τοπούζης, Σεμπέκος (67’ Λιοσάτος/76’ Μαρκομιχάλης)

Μύκονος (Θεοφύλαχτος Παχατουρίδης): Παλιούρας, Ζουγανέλης, Καρπαθάκης, Μήτρακας (72’  Μιρντίνας), Καλαϊτζίδης, Αργυρόπουλος (40’ Μπαλλής), Καμπάνης, Ξένος, Πανέτας, Καρακάσογλου, Καρράς

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου