Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Σταμάτησε στα επτά η Ίντερ!

Επική εμφάνιση από την Ίντερ στην έδρα της Σασουόλο όπου σε ένα επιθετικό κρεσέντο διέλυσε την αντίπαλό της με το εντυπωσιακό 7-0.

Εκπληκτικό είναι το ξεκίνημα της Ίντερ στο ιταλικό πρωτάθλημα όπου κάθε αγωνιστική εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο. Στο τελευταίο της παιχνίδι, διέλυσε με το εντυπωσιακό 7-0.

Το ξεκίνημα ήταν εξαιρετικό για τους «νερατζούρι» καθώς μόλις στο 7’ άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Παλάσιο για να γίνει το 2-0 από τον Ταϊντέρ στο 23’. Δέκα λεπτά αργότερα το αυτογκόλ του Πουτσίνο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι συνέχισε σε αυτούς τους ρυθμούς πετυχαίνοντας ακόμα τέσσερα γκολ. Ο Άλβαρεζ στο 53’ έκανε το 4-0 για να έρθει ο Μιλίτο για το 5-0 στο 64’. Ο Καμπιάσο στο 75’ έκανε το 6-0 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Μιλίτο στο 83’.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πομίνι, Γκατσόλα (13’ Πουτσίνο), Ροσίνι (57’ Μπιάνκο), Ακέρμπι, Ζίγκλερ, Τσίμπσα (38’ Ζάζα), Μανιανέλι, Κούρτιτς, Σελότο, Φλόρο Φλόρες, Μισιρόλι.
ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο, Ρανόκια, Χουάν Χεσούς, Τζόναθαν (67’ Γουάλας), Γκουαριν, Καμπιάσο, Ταϊντέρ (56’ Κόβασιτς), Ναγκατόμο, Αλβάρεζ, Παλάσιο (54΄Μιλίτο).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου