Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Η Σουόνσι έκοψε το… χαμόγελο στον Μουρίνιο!

Με το… αριστερό μπήκε στην Premier League η Τσέλσι, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Σουόνσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας μπήκαν δυνατά στον αγώνα και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 23’ με το απ’ ευθείας φάουλ του Όσκαρ. Όμως, οι Ουαλοί δεν έμειναν στα… καρέ τους και στο 29’ ο Αγιού έφερε το ματς στα ίσια (1-1) έπειτα από ασταθή επέμβαση του Κουρτουά. Ωστόσο, η… απάντηση των «μπλε» ήταν άμεση και στο επόμενο λεπτό, πήραν και πάλι το προβάδισμα με το αυτογκόλ του Φερνάντες, έπειτα από σέντρα του Γουίλιαν.

Πάντως, το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, στο 52’ ο Γκομίς κέρδισε πέναλτι από τον Κουρτουά, στο… όριο της μεγάλης περιοχής και συνάμα την αποβολή του Βέλγου τερματοφύλακα και ο «παθών», κόντρα στον Μπέγκοβιτς, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Όσκαρ (54' Μπέγκοβιτς), Φάμπρεγας (76' Ζούμα), Γουίλιαν (84' Φαλκάο), Αζάρ, Κόστα.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φαμπιάνσκι, Νότον, Φερνάντες, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κι Σουνγκ (41' Κορκ), Σέλβι, Σίγκουρντσον, Αγιού, Μοντέρο (71' Ρουτλέτζ), Γκομίς (79' Έντερ).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου