Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ηρακλής Ψαχνών – Επισκοπή 1-3

Μεγάλο διπλό για την Επισκοπή στα Ψαχνά απέναντι στον τοπικό Ηρακλή με 3-1 παραμένοντας ζωντανή στη «μάχη» της παραμονής.

Σπουδαία νίκη πήρε η Επισκοπή στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τον Ηρακλή Ψαχνών. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς έμεινε ζωντανή στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Football League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Νικόλτσης. Αυτό γιατί άνοιξε το σκορ στο 40’. Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 65’. Ο Ράντι που είχε περάσει στον αγώνα στο ημίχρονο, έφερε το ματς στα ίσια, ωστόσο αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό.

Ο Νικόλτσης στο 74’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα από το τέρμα του Βιγιαφάνε που έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

Ηρακλής Ψαχνών (Γ. Φοιρός): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος (36’ Τσιμόντζι), Σικαλιάς, Β. Πατσατζόγλου, Χ. Πατσατζόγλου (72΄ Τσούπρος), Γουόρντεν, Ενρίκο, Μπαλαράμπε (46’ Ράντι), Ίβκοβιτς, Νικολίτσης.
Επισκοπή (Γ. Βέλιτς): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δρακάκης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Βιτόρος, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Νικολακάκης.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου