Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Εθνικός Νέου Αγιονερίου - Άρης 0-1

Σημαντικό «διπλό» στο Κιλκίς απέναντι στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου πανηγύρισε ο Άρης με 1-0 χάρη σε γκολ του Βάσκο Φερνάντες στο 77'

 Οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι από τους αντιπάλους τους, αλλά δεν δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες, ενώ ο Ντομπρασίνοβιτς θα μπορούσε να είχε πραγματοποιήσει νωρίτερα τις διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο.

Τελικά πάντως όλα πήγαν καλά για τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι με σκόρερ τον στόπερ Φερνάντες με δυνατό σουτ 13 λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών. Με αυτό το «τρίποντο» ο Άρης παρέμεινε στο κυνήγι του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού, με τον τελευταίο να έχει έναν βαθμό περισσότερο.

Στο 32' ο Άρης σκόραρε με τον Καλογέρη, αλλά το γκολ αυτό ακυρώθηκε κακώς ως φάουλ από τον ρέφερι Τσέτσιλα. Το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε τους δύο αντιπάλους στο 0-0.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά ψάχνοντας... απεγνωσμένα ένα γκολ. Στο 55' ο Μάουρο Πόι με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ Τεντώνη.

Ο χρόνος κυλούσε και το άγχος όλο και μεγάλωνε για τον Άρη. Η... λύτρωση τελικά ήρθε στο 77' όταν ο Βάσκο Φερνάντες με δυνατό διαγώνιο σουτ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης, χαρίζοντας μία πολύ σημαντική νίκη στους «κίτρινους».

Εθνικός Ν. Αγιονερίου: Kαλογεράκης (14΄Τεντώνης),Μπουζούρας, Γκεληνός, Μιλκούδης(75 Γραικός), Λουϊζίδης, Γαλάνης, Δημητρακόπουλος(70 Αλμπάνης), Στεφανίδης, Γκέρτσος, Πεχλιβάνης, Πτηνόπουλος

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Σαμαράς, Φερνάντες, Λιόλιος, Γεωργιάδης, Σουνάς(68 Νάκας) Σανιά, Καλογέρης, Παπαδόπουλος(75 Κωνσταντινίδης), Πόι(90 Καπνίδης), ΝΛουντουλού.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου