Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Μάλαγα – Εσπανιόλ 0-2

Ηρωική νίκη για την Εσπανιόλ στο «Ροσαλέδα» με 2-0 απέναντι στη Μάλαγα, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Κασίγια που απέκρουσε πέναλτι.

Κατάθεση ψυχής έκανε η Εσπανιόλ στο «Ροσαλέδα» όπου φιλοξενήθηκε από τη Μάλαγα για να πάρει μία σπουδαία νίκη με 1-0. Έτσι απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας δείχνοντας να ξεφεύγει οριστικά από τους κινδύνους.

Η ομάδα της Καταλονίας άνοιξε το σκορ στο 41’ με εντυπωσιακό τέρμα του Γκονζάλεζ. Από εκεί και πέρα δέχτηκε μεγάλη πίεση από την αντίπαλό της και στο 83’ ο Κολότο με απίστευτη απόκρουση παραχώρησε πέναλτι και αποβλήθηκε.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Άμραμπατ ο οποίος είδε τον Κασίγια να αποκρούει εντυπωσιακά. Έτσι σε αντεπίθεση στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σέρχιο Γκαρσία έκανε το τελικό 2-0.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Ροσάλες (85’ Χόρτα), Βέλινγκτον, Ανχελέρι, Μποκά, Καμάτσο, Νταρντέρ (76’ Ντούνα), Σάμουελ, Άμραμπατ, Καστιγιέχο, Χουάνμι (65’ Χάβι Γκέρα).
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Αρμπίγια, Αλβάρο Γκονζάλεζ, Μορένο, Ντουάρτε, Βάσκεθ, Βίκτορ Σάντσεζ (79’ Κολότο), Άμπραχαμ, Σεβίγια (69’ Χάβι Λόπεζ), Σέρχιο Γκαρσία, Καϊσέδο (62’ Στουάνι).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου