Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Βαγιεκάνο – Εσπανιόλ 1-3

Θρίαμβος παραμονής για την Εσπανιόλ στο «Βαγιέκας» όπου επιβλήθηκε 3-1 της Βαγιεκάνο για να αποσπαστεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στους εννέα βαθμούς από τις θέσεις του υποβιβασμού αποσπάστηκε η Εσπανιόλ η οποία πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 3-1 στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Σέρχιο Γκαρσία μόλις στο 9’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση από τους «ερυθρόλευκους» ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους με γκολ του Μπαπτιστάο. Στο 76’ ο Βάσκεθ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Εσπανιόλ η οποία από το 81’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Στουάνι.

Κάτι που δεν της στοίχισε όμως καθώς βρήκε τους κενούς χώρους για να φτάσει και σε τρίτο γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με το δεύτερο τέρμα του Σέρχιο Γκαρσία.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Αλβάρεζ, Τίτο, Κίνι, Μπαένα, Ινσούα, Μορένο, Γιοζαμπέντ, Κακουτά, Ποθουέλο, Μπουένο, Μπαπτιστάο (73’ Μανούτσο).
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Αρμπίγια, Κολότο, Μπάιλι, Φουέντες, Αλβάρο Γκονζάλεζ, Βίκτορ Σάντσεζ, Βάσκεθ (86’ Χάβι Λόπεθ), Σέρχιο Γκαρσία, Σεβίγια (56’ Μοντάνιες), Καϊσέδο (62’ Στουάνι).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου