Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ρόμα – Μίλαν 0-0

Στους τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή και τη Γιουβέντους έμεινε η Ρόμα η οποία δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μίλαν μένοντας στο ισόπαλο 0-0.

Γνωρίζοντας πως η Γιουβέντους έχει πάρει τη νίκη απέναντι στην Κάλιαρι με 3-1 το βράδυ της Πέμπτης, η Ρόμα δεν είχε περιθώρια για απώλειες στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Μίλαν στο «Ολίμπικο». Μοναδικός της στόχος ήταν το τρίποντο για να παραμείνει σε επαφή με τη «γηραιά κυρία», ωστόσο δεν τα κατάφερε, μένοντας στο ισόπαλο 0-0.

Σε μία αναμέτρηση όπου το πάθος ξεχείλισε και ο Κώστας Μανωλάς ήταν από τους κορυφαίους για τους «τζιαλορόσι» οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που ικανοποίησε μόνο τους φιλοξενούμενους.

Το παιχνίδι πήρε απίστευτο ρυθμό στο τελευταίο 20λεπτο όταν και ο Αρμέρο αποβλήθηκε στο 70’ για την ομάδα του Μιλάνου. Από εκεί και πέρα, υπήρξε ένας μονόλογος των Ρωμαίων οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν (81’ Τοροσίδης), Μανωλάς, Γιανγκά – Μπιβά, Χολέμπας, Κεϊτά, Ντε Ρόσι (74’ Ντέστρο), Ναϊνγκολάν, Φλορέντσι (66’ Λιάιτς), Τότι, Ζερβίνιο.
ΜΙΛΑΝ: Ντιέγκο Λόπεζ, Μπονέρα, Μεξές, Ζαπάτα, Αρμέρο, Μοντολίβο, Ντε Γιονγκ, Πόλι (81’ Μουντάρι), Χόντα (72’ Άλεξ), Μποναβεντούρα, Μενέζ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου