Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Χόφενχαϊμ – Αννόβερο 4-3

Ύστερα από τρεις  συνεχόμενες ήττες η Χόφενχαϊμ επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-3 του Αννόβερου.

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στη «Ράιν Νέκαρ Αρένα» όπου η Χόφενχαϊμ επικράτησε 4-3 του Αννόβερου για να επιστρέψει στις επιτυχίες ύστερα από τις τρεις συνεχόμενες ήττες που είχε στο πρωτάθλημα.

Ο Σβέκγλερ στο 19’ άνοιξε το σκορ για τους «χωράτες» για να γίνει το 2-0 από τον Βόλαντ στο 37’. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος στο 43’ με γκολ του Στεντλ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Χοσελού ισοφάρισε σε 2-2. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και «καθάρισαν» το παιχνίδι με τα γκολ των Πολάνσκι (59’) και Σούλε (63’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Στεντλ στο 86’.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Μπεκ, Σούλε, Μπίκακσιτς, Κιμ, Σβέγκλερ (72’ Στρομπλ), Πολάνσκι, Βόλαντ, Φιρμίνο, Ζούμπερ (61’ Ελιουνούσι), Σίπλοκ (81’ Ρούντι).
ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Σακάι (46’ Πριμπ), Μαρσέλο, Σουλτζ, Αλμπορνόζ, Γκουλσελάμ, Σμίντεμπαχ (84’ Σόμπιχ), Μπριάν (75’ Μπίτενκουρτ), Στεντλ, Κιγιοτάκε, Χοσελού.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου