Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Σάντερλαντ – Τσέλσι 0-0

Μία τραγική Τσέλσι έμεινε στο ισόπαλο 0-0 στο «Στάδιο του Φωτός» απέναντι στη Σάντερλαντ χάνοντας δύο σημαντικούς βαθμούς.

Την ευκαιρία να κρατήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της έχασε η Τσέλσι στο «Στάδιο του Φωτός» όπου φιλοξενήθηκε από τη Σάντερλαντ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τις «μαυρόγατες» και έτσι αν η Μάντσεστερ Σίτι επικρατήσει της Σαουθάμπτον ή γίνει το αντίθετο, τότε η απόσταση αυτή θα μειωθεί αρκετά.

Οι «μπλε» πραγματοποίησαν τραγική εμφάνιση και σε καμία περίπτωση δεν έδειξαν το καλό τους πρόσωπο που τους είχε στείλει στην κορυφή. Οι Λονδρέζοι εκτός από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, δεν δημιούργησαν καμία κλασική ευκαιρία και έτσι το ισόπαλο 0-0 αντικατοπτρίζει και την εικόνα της αναμέτρησης.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Παντιλιμόν, Βεργίνι, Ο’ Σέι, Μπράουν, Ρεβεγιέρ, Κάτερμολ, Τζόνσον, Λάρσον, Ρόντγουελ (62’ Ζόρντι Γκόμεζ), Βίκχαμ, Φλέτσερ (62’ Άλντιντορ).
ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Φάμπρεγκας, Μάτιτς, Βίλιαν (85’ Σούρλε), Όσκαρ (76’ Ντρογκμπά), Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα (76’ Ρεμί).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου