Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Εξάρα για Νάπολι!

Μεγάλο παιχνίδι από τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» όπου διέλυσε με το βαρύ 6-2 τη Βερόνα για να φτάσει στη μεγάλη αυτή νίκη.

Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη έμεινε η Νάπολι η οποία στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Βερόνα κατάφερε να κάνει σπουδαία εμφάνιση και να φτάσει στην τεράστια νίκη με το βαρύ 6-2!

Ο Χάλφρεντσον μόλις στο πρώτο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Η ισοφάριση από τους «παρτενοπέι» ήρθε στο 44’ με τον Χάμσικ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 58’ έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν ξανά στο 67’ με γκολ του Λόπεζ. Κάπου εκεί, ήρθε και το ξέσπασμα της Νάπολι για να φτάσει σε τέσσερα γκολ. Στο 68’ ο Ιγκουαΐν έκανε το 3-2 για τους γηπεδούχους με τους Καγιεχόν (76’) και Ιγκουαΐν (84΄, 91’) να σημειώνουν τα άλλα γκολ και να γίνει το τελικό 6-2.

ΝΑΠΟΛΙ: Ράφαελ, Μάτζιο, Ραούλ Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ζοργκίνιο (71’ Ινλέρ), Νταβίντ Λόπεζ, Καγιεχόν, Χάμσικ (84’ Ενρίκε), Ινσίνιε (78’ Μέρτενς), Ιγκουαΐν.
ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Μάρτιτς, Σόρενσεν (65’ Λόπεζ), Μόρας, Μάρκες (73’ Σαβιόλα), Μπρίβιο, Ιονίτα, Ταχτσίδης, Χάλφρεντσον, Γκόμεζ, Τόνι (64’ Νενέ).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου