Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστροφή στις νίκες για Σίτι, 4-2 τη Χαλ

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο «ΚΣ Στάντιουμ» όπου η Μάντσεστερ Σίτι πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στη Χαλ επικρατώντας 4-2.

Την πρώτη της νίκη ύστερα από τρία παιχνίδια πήρε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με δύσκολο τρόπο 4-2 της Χαλ εκτός έδρας. Έτσι παρέμεινε στους πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή και την Τσέλσι.

Οι «πολίτες» έκαναν εξαιρετικό ξεκίνημα στο ματς και στο 7’ άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Αγκουέρο. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 11’ ο Τζέκο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Πριν το ημίχρονο όμως, οι «τίγρεις» κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 21’ το αυτογκόλ του Μανγκαλά μείωσε σε 2-1 για να ισοφαρίσει ο Ερνάντεζ με πέναλτι στο 32’.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μάνουελ Πελεγκρίνι ανέβασε ρυθμούς και έφτασε στα γκολ της νίκης. Ο Τζέκο στο 69’ με το δεύτερό του γκολ έκανε το 3-2 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από το τέρμα του Λάμπαρντ στο 87’.

ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Ρόμπερτσον (83’ Μπράντι), Ροσένιορ, Ντέιβις, Ντόουσον, Χάντλστοουν, Ελμοχαμάντι, Ντιαμέ, Λίβερμορ (73’ Μπεν Αρφά), Ερνάντεζ (74’ Ραμίρεζ), Γέλαβιτς.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Καμπαλέρο, Μανγκαλά, Κλισί, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Σίλβα (79’ Ντεμικέλις), Φερναντίνιο (66’ Χέσους Νάβας), Τουρέ, Μίλνερ, Αγκουέρο (72’ Λάμπαρντ), Τζέκο.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου