Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Άρσεναλ – Τότεναμ 1-1

Δεν έβγαλε νικητή το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 που δεν βόλεψε καμία από τις δύο.

Μέτριο ήταν το ξεκίνημα των δύο ομάδων του Λονδίνου μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Άρσεναλ και Τότεναμ είχαν μείνει αρκετά μακριά από τις θέσεις της κορυφής και καμία εκ των δύο δεν κατάφερε να πλησιάσει εκεί.

Λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στη μεταξύ τους «μάχη» στο «Έμιρεϊτς» σε ένα δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς καμία από τις δύο δεν ξεχώρισε .

Στο πρώτο μέρος οι «κανονιέρηδες» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να μπορέσουν να δημιουργήσουν τις φάσεις για να ανοίξουν το γκολ. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στάθηκε άτυχη καθώς είχε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, ξανά η Άρσεναλ είχε καλύτερη εικόνα, ωστόσο στο 56’ οι «πετεινοί» σε μία από τις αντεπιθέσεις τους, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ωραίο πλασέ του Τσαντλί.

Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήταν σχετικά γρήγορη και ύστερα από φάση διαρκείας ο Τσάμπερλεϊν από κοντά… σκότωσε τον Γιορίς για να διαμορφώσει το τελικό 1-1 στο 74’.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Γκιμπς, Κοσιελνί, Τσέιμπερς, Μερτεσάκερ, Ράμσεϊ (46’ Καθόρλα), Γουίλσιρ (63’ Σάντσες), Τσάμπερλεϊν, Αρτέτα (28’ Φλαμινί), Οζίλ, Γουέλμπεκ.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Νόουτον, Καμπούλ, Ρόουζ (83’ Ντάιερ), Βερτόνγκεν, Τσαντλί (80’ Μπενταλέμπ), Μέισον, Λαμέλα, Έρικσεν (62’ Λένον), Καπουέ, Αντεμπαγιόρ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου