Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Αγχώθηκε αλλά νίκησε η Φράιμπουργκ

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι γηπεδούχοι, έκαμψαν την αντίσταση της Γκλάντμπαχ με 4-2

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του εκτός έδρας αγώνα με τη Φράιμπουργκ για την Γκλάντμπαχ καθώς μόλις στο 9' άνοιξε το σκορ με τον Χέρμαν. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Μεχμέντι στο 51' και 13 λεπτά αργότερα η Γκλάντμπαχ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ξανά το προβάδισμα καθώς ο Ντάεμς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Σα να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στο 69' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χάκα, κάνοντας δύσκολο το έργο των συμπαικτών του. Το αριθμητικό τους πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι στο 71' με τον Σοργκ να κάνει το 2-1, ενώ το τρίτο γκολ της ομάδας του πέτυχε ο Νταριντά στο 72'. Τη νίκη κλείδωσε τελικά στο 87' ο Μεχμεντί, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό 4-2 με τον Νορντβέιντ στο 89'.

Φράιμπουργκ: Μπάουμαν, Σοργκ, Χον (59' Χόφλερ), Γκίντερ, Γκούντερ, Σούστερ, Νταριντά, Κλάους (87' Κερκ), Σμιντ, Γκέντε, Μεχμέντι (90' Σραμλ)

Γκλάντμπαχ: Τερ Στέγκεν, Γιάντσκε, Μπρόουερς, Ντομίνγκεζ, Ντάεμς, Χάκα, Νορντβέιντ, Χέρμαν (75' Κράμερ), Αράνγκο (84' Χργκότα), Ράφαελ, Κρούσε

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου