Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Ίντερ: Διπλό Ευρώπης στο «Ένιο Ταρντίνι»

Οι «νερατζούρι» έδειξαν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο στην εκτός έδρας κόντρα με την Πάρμα και νίκησαν 2-0 ξεφεύγοντας πέντε βαθμούς από την αντίπαλό τους

Πλέον η ομάδα του Βάλτερ Μαντζάρι έχει συγκεντρώσει 56 βαθμούς μετά από 34 ματς, ενώ οι «Παρμέντσι» 51 με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν για το τέλος της σεζόν.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα, με τον Κασάνο να πιάνει την κεφαλιά στο 9' αλλά ο Χαντάνοβιτς είπε «όχι».

Στο 43' οι ίδιοι πρωταγωνιστές βρέθηκαν αντιμέτωποι σε πέναλτι. Ο Κασάνο το εκτέλεσε, αλλά ο Σλοβένος γκολκίπερ της Ίντερ έσωσε ξανά την ομάδα του.

Το δεύτερο μέρος ήταν μία διαφορετική υπόθεση. Στο 46' ο Παλέτα άφησε την Πάρμα με δέκα παίκτες αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα και δύο λεπτά αργότερα ο Ρολάντο έδωσε προβάδισμα στους «νερατζούρι». Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 89' ο Φρέντι Γκουαρίν με ωραίο σουτ.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Παλέτα, Κασάνι, Μολινάρο (62' Σκελότο, 73' Αμάουρι), Λουκαρέλι, Γκαργκάνο, Μαρκιόνι, Παρόλο, Κασάνο, Παλαντίνο (50' Φελίπε), Μπιαμπιανί.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σάμουελ, Ρολάνδο, Καμπανιάρο, Ναγκατόμο, Ντ'Αμπρόζιο (59' Ζανέτι), Καμπιάσο, Ερνάνες (88' Γκουαρίν), Κόβασιτς, Παλάσιο, Ικάρντι (81' Μπότα).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου