Κυριακή 13 Απριλίου 2014

«Αυτοκτόνησε» η Γουέστ Μπρομ, 3-3 με Τότεναμ

Την ευκαιρία να πάρει τη νίκη που θα την απομάκρυνε οριστικά από τις τελευταίες θέσεις έχασε η Γουέστ Μπρομ που έμεινε στο ισόπαλο 3-3 με την Τότεναμ.

Προβάδισμα τριών τερμάτων κατάφερε να απολέσει η Γουέστ Μπρομ στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Τότεναμ για να μείνει τελικά στο ισόπαλο 3-3 και κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι έκαναν τρομερό ξεκίνημα και έδειχναν ικανοί να φτάσουν στη νίκη. Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Βύντρα άνοιξε το σκορ με τον Μπρουντ στο 4’ να κάνει το 2-0. Η φόρα της Γουέστ Μπρομ σταμάτησε στο 31’ με τον Σεσενιόν να κάνει το 3-1.

Κάπου εκεί, ήρθε και η αντίδραση των φιλοξενούμενων. Στο 34’ το αυτογκόλ του Όλσον έκανε το 3-1, για να μειώσει σε 3-2 ο Κέιν στο 72’ και να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις από τον Έρικσεν που έδωσε έναν ανέλπιστο βαθμό στην ομάδα του.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Ριντ, Ρίτζγουελ, Μουλουμπού, Όλσον (79’ Ντόουσον), ΜακΆλεϊ, Αμαλφιτανό, Ντόρανς, Βύντρα (72’ Μπεραχίνο), Σεσενιόν (59’ Γιάκομπ), Μπρουντ.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Νόουτον, Ρόουζ (85’ Τάουνσεντ), Κίρικες (46’ Φράιερς), Καμπούλ, Λένον, Τσαντλί (79’ Σίγκουρντσον), Κέιν, Αντεμπαγιόρ, Έρικσεν.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου