Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ιστορική ήττα για Μπάγερν, 1-0 από Άουγκσμπουργκ

Την πρώτη της ήττα ύστερα από 53 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα γνώρισε η Μπάγερν Μονάχου με την Άουγκσμπουργκ να θριαμβεύει με 1-0!

Μπορεί η Μπάγερν το τελευταίο δίμηνο να έχει «καθαρίσει» με την κατάκτηση του τίτλου στη Γερμανία και πριν από δέκα ημέρες να το κάνει και επίσημο και με μαθηματικό τρόπο, ωστόσο οι Βαυαροί, στόχευαν στο να κατακτήσουν αήττητοι το φετινό τίτλο.

Παρόλα αυτά, στο μικρό τοπικό ντέρμπι με την Άουγκσμπουργκ, τα βρήκαν σκούρα γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα ύστερα από 53 παιχνίδια στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε με 1-0.

Με τη νίκη αυτοί οι γηπεδούχοι έμειναν ζωντανοί στη «μάχη» της Ευρώπης και πήραν την πρώτη τους νίκη στην ιστορία τους απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο. Το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού, σημειώθηκε στο 31’ από τον Μέλντερς, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Μπομπαντίγια είχε δοκάρι.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χιτζ, Βερχάεγκ, Κάλσεν – Μπράκερ, Χονγκ (75’ Ράινχαρτ), Οστρζόλεκ, Μπάιερ, Εσβάιν, Κορ, Χαλίλ Άλτιντοπ, Χόλζχαουζερ (54’ Φίλιπ), Μέλντερς (83’ Μπομπαντίγια).
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Βάισερ, Φαν Μπούιτεν, Χάβι Μαρτίνεθ, Σαλάχι (51’ Αλάμπα), Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος, Σατσίρι (46’ Γκέτσε), Πιζάρο (63’ Μίλερ), Χόμπιεργκ, Μάντζουκιτς.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου