Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Σταμάτησε την Μπαρτσελόνα ο Καρνέζης, η 1-0 Γρανάδα

Έχοντας σε τρομερή ημέρα τον Ορέστη Καρνέζη, η Γρανάδα πήρε τεράστια νίκη με 1-0 επί της Μπαρτσελόνα κόβοντας το δρόμο προς τον τίτλο για τους «μπλαουγκράνα».

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League, η Μπαρτσελόνα μένει ακόμα πιο μακριά και από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία. Αυτό γιατί οι «μπλαουγκράνα» για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τη Γρανάδα εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη κατάφεραν να αποσπαστούν ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο αν δεν υπήρχε ο Ορέστης Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια της και να τη σώσει με τις επεμβάσεις του, όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά.

Το ξεκίνημα, ήταν εξαιρετικό για τους γηπεδούχους, καθώς ο Μπραχίμι στο 16’ άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ. Από εκεί και πέρα οι Καταλανοί δημιούργησαν λίγες ευκαιρίες και όποτε απείλησαν, ο Καρνέζης ήταν εκεί για να κρατήσει το μηδέν στην εστία του με εντυπωσιακές επεμβάσεις.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Καρνέζης, Νιόμ, Ιλόρι, Μουρίγιο (90’ Μάινθ), Φουλκέρ, Ρέσιο, Ιτούρα, Ρίκο, Πίτι (72’ Κόεφ), Ελ – Αράμπι, Μπραχίμι (65’ Μπράβο).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Μοντόγια, Μπουσκέτς (74’ Σάντσες), Μασεράνο, Αντριάνο (68’ Ζόρντι Άλμπα), Φάμπρεγκας, Σονγκ, Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι, Νεϊμάρ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου