Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Εξάρα για Λίβερπουλ

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Λίβερπουλ στην έδρα της Κάρντιφ απέναντι στην οποία επικράτησε με το εμφατικό 6-3.

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ διατηρήθηκε η Λίβερπουλ που πέρασε με το εντυπωσιακό 6-3 της Κάρντιφ για να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας και την Τσέλσι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και άνοιξαν το σκορ στο 9’ με τέρμα του Μουτς. Στο 16’ ο Σουάρεζ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, για να μπουν ξανά μπροστά στο σκορ οι γηπεδούχοι στο 25’ με τέρμα του Κάμπελ.

Στο 41’ ήταν η σειρά του Σκρτελ να ισοφαρίσει σε 2-2, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με το δεύτερό του τέρμα στο 54’ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα οι «κόκκινοι» είχαν εύκολο έργο και με τα τέρματα των Σουάρεζ (60’) και Στάριτζ (75’) έκαναν το 5-2.

Η Κάρντιφ, στο 88’ μείωσε σε 5-3 για την ομάδα του για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων από το χατ-τρικ του Σουάρεζ.

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Φάμπιο, Τζον (65’ Ντάελι), Κάθεριν, Κάλα, Κάουλκερ, Μουτς, Μεντέλ, Μπέλαμι (70’ Τζόουνς), Κάμπελ, Κιμ (65’ Ζαχά).
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Φλάναγκαν (73’ Σισοκό), Τζέραρντ, Άγκερ, Σκρτελ, Χέντερσον, Κουτίνιο (68’ Στέρλινγκ), Σουάρεζ, Στάριτζ (92’ Σακό), Άλεν.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου