Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Νίκη Ευρώπης για Έβερτον, 3-2 τη Σουόνσι

Στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη επέστρεψε η Έβερτον η οποία επικράτησε 3-2 της Σουόνσι παίρνοντας την 3η της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Έβερτον το τελευταίο διάστημα και απέναντι στη Σουόνσι επικράτησε 3-2 για να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας ξεπερνώντας την Τότεναμ.

Ο Μπέινς στο 20’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για τα «ζαχαρωτά» με τον Μπονί να ισοφαρίζει στο 33’ για τους φιλοξενούμενους. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το παιχνίδι.

Ο Λουκάκου στο 52’ έκανε το 2-1 για να έρθει ο Μπάρκλεϊ στο 58’ να κάνει το 3-1 και να δώσει προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Γουίλιαμς στις καθυστερήσεις που μείωσε για το 3-2.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Μπέινς, Μπάρι, Στόουνς, Ντιστέν, Μιραλάς, ΜακΚάρθι, Λουκάκου (93’ Ντελοφέου), Μπάρκλεϊ (84’ Νέισμιθ), ΜακΓκίντι (85’ Όσμαν).
ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Ράνγκελ, Ντέιβις, Μπρίτον, Τσίκο, Γουίλιαμς, Ντάιερ (64’ Σέλβεϊ), Κάνιας (69’ Ντε Γκούζμαν), Μπονί (70’ Μίτσου), Ερνάντεζ, Ράουτλετζ.

Πηγή:http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου