Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Κράτησε το προβάδισμα η Σίτι, 1-1 με Άρσεναλ

Την ισοπαλία με 1-1 απέσπασε η Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ και διατήρησε το προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μεγάλη ευκαιρία είχε παρουσιαστεί στη Μάντσεστερ Σίτι για το παιχνίδι της με την Άρσεναλ εκτός έδρας. Αυτό γιατί λίγο νωρίτερα η Τσέλσι γνώριζε την ήττα – σοκ με 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας και είχε την ευκαιρία με τρίποντο να πάρει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτό γιατί έχει δύο παιχνίδια λιγότερα και ήταν τρεις βαθμούς μακριά από τους «μπλε». Τελικά, δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο, μένοντας στο ισόπαλο 1-1, αποτέλεσμα που τη διατήρησε σε θέση ισχύος καθώς μείωσε στους δύο από την Τσέλσι με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Στο ξεκίνημα οι «πολίτες» είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και τις ευκαιρίες για να προηγηθούν στο 18’ με έναν τυχερό τρόπο. Αυτό γιατί το σουτ του Τζέκο σταμάτησε στο δοκάρι, με την μπάλα να χτυπάει στο πόδι του Σίλβα και να καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, η Άρσεναλ ισορρόπησε και κράτησε μακριά από την εστία της τους κινδύνους. Έτσι, έφτασε στην ισοφάριση στο 53’ με εξαιρετικό σουτ του Φλαμινί. Στη συνέχεια όμως, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Γκιμπς, Φλαμινί, Μερτεσάκερ, Βερμάλεν, Ροσίτσκι, Αρτέτα, Ζιρού (85’ Σανόγκο), Καθόρλα, Ποντόλσκι (79’ Τσάμπερλεϊν).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κλισί, Φερναντίνιο, Κομπανί, Ντεμικέλις, Χέσους Νάβας (64’ Μίλνερ), Τουρέ, Τζέκο (85’ Νεγρέδο), Σίλβα, Νασρί (81’ Χάβι Γκαρσία).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου