Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Δύσκολα η Μπαρτσελόνα, 1-0 την Εσπανιόλ

Στην πρώτη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν αναρριχήθηκε η Μπαρτσελόνα η οποία επιβλήθηκε δύσκολα 1-0 της Εσπανιόλ.

Το προβάδισμά της απέναντι στη Ρεάλ αύξησε η Μπαρτσελόνα η οποία στο μεγάλο ντέρμπι της Καταλονίας απέναντι στην Εσπανιόλ, έκανε το καθήκον της επικρατώντας 1-0 για να βρεθεί στην πρώτη θέση και να περιμένει γκέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «μπλαουγκράνα» ερχόντουσαν με φόρα μετά τις νίκες τους απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Θέλτα και ήθελαν ακόμα ένα τρίποντο για να επιβεβαιώσουν την ανοδική τους πορεία.

Αυτή, ήρθε με αρκετά δύσκολο τρόπο όμως, επικρατώντας 1-0 της Εσπανιόλ. Όλα, κρίθηκαν στο τελευταίο τέταρτο, όταν και στο 77’ ο Λιονέλ Μέσι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του. Στο 83’ οι γηπεδούχοι, έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Κασίγια.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Χάβι Λόπεθ, Κολότο, Μορένο (48’ Σίντνεϊ), Φουέντες, Βίκτορ Σάντσες, Νταβίντ Λόπεθ, Στουάνι, Πίτσι (65’ Άλεξ), Σιμάο (78’ Κόρντομπα), Σέρχιο Γκαρσία.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Ζόρντι Άλμπα, Τσάβι, Μπουσκέτς, Φάμπρεγκας (90’ Ρομπέρτο), Πέδρο (78’ Ινιέστα), Μέσι, Νεϊμάρ (81’ Σάντσες).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου