Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Βήμα παραμονής για Βαγιαδολίδ, 1-0 την Αλμερία

Στις επιτυχίες επέστρεψε η Βαγιαδολίδ, η οποία επικρατώντας 1-0 της Αλμερία στο «Χοσέ Θορίγια» αποσπάστηκε από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας είχε βρεθεί η Βαγιαδολίδ, η οποία αγνοούσε τη νίκη στα τελευταία της τρία παιχνίδια. Έτσι, η αναμέτρησή της με την Αλμερία ήταν ιδιάζουσας σημασίας και ήθελε μόνο τη νίκη για να μπορέσει να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Τελικά, κατάφερε να φτάσει στο στόχο της επικρατώντας 1-0 για να βρεθεί εκτός επικίνδυνης ζώνης. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημειώθηκε μόλις στο έκτο λεπτό του παιχνιδιού από τον Μανουτσο το οποίο και αποδείχθηκε αρκετό.

Οι ελπίδες των φιλοξενούμενων για κάτι θετικό, εξανεμίστηκαν στο 75΄ όταν και ο Τορσιλιέρι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Χάιμε, Ρουκάβινα, Χέσους Ρουέντα, Μαρκ Βαλιέντε, Πένια, Λάρσον (85’ Ομάρ), Βίκτορ Πέρεζ, Αλβάρο Ρούμπιο (74’ Ρόσι), Όσκαρ, Χάβι Γκέρα (73’ Γιεφρέν), Μανούτσο.
ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Ραφιτά, Τρουγίλο, Τορσιλιέρι, Μανέ, Τεμπάρ, Κορόνα (82’ Αζίζ), Σούσο, Σοριάνο (60’ Ζονγκό), Βιντάλ, Όσκαρ, Ντιάζ (66’ Ρόδρι).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου