Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Διαμαντάκος: «Θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια»

Μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου ο Εργοτέλης θα πάει καλύτερα στη συνέχεια, όπως τόνισε ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Ο σκόρερ των Κρητικών στη Νέα Σμύρνη μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τη σημασία της νίκης, αλλά και για το δικό του μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διαμαντάκου:

Για το αν περίμενε να πάρει τη νίκη ο Εργοτέλης, αν και έμεινε με εννιά ποδοσφαιριστές κόντρα στον Πανιώνιο: «Σίγουρα όταν μένεις με εννιά παίκτες είναι λίγο δύσκολο να πάρεις τη νίκη. Το πιστεύαμε και αν δείτε ο προπονητής μου είπε να μείνω μπροστά, ήρθε αυτή η ευκαιρία και καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για το κλίμα στην ομάδα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Αυτή τη νίκη την ψάχναμε καιρό. Τη ζητούσαμε απεγνωσμένα. Τα πράγματα σιγά-σιγά πιστεύω πως θα κυλήσουν καλύτερα».

Για τους στόχους των Κρητικών: «Οι στόχοι του Εργοτέλη δεν αλλάζουν. Θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει».

Για τον Ιμπραΐμ, ο οποίος αποκτήθηκε τον Γενάρη ως δανεικός από τον Ολυμπιακό: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Προσαρμόστηκε γρήγορα, είναι πολύ καλός τεχνίτης και έχει μπει στο κλίμα της ομάδας».

Για την παρουσία του στο Ηράκλειο και το μέλλον του: «Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου και να δώσω ακόμα περισσότερα μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να επιστρέψω ακόμη καλύτερος στον Ολυμπιακό».

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου