Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Βεργέτης: «Βλέπουμε σαν τεστ το κάθε παιχνίδι»

Κάθε παιχνίδι είναι μια ξεχωριστή δοκιμασία για τον Αστέρα Τρίπολης κι έτσι αντιμετωπίζει και αυτό με τον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε ο Στάικος Βεργέτης.

Ο 37χρονος τεχνικός μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως οι Αρκάδες έχουν τα φόντα να διεκδικούν ψηλούς στόχους, ενώ επισήμανε πως στόχος είναι να αυξηθεί το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεργέτη:

Για την πορεία του Αστέρα Τρίπολης: «Η ομάδα προσπαθεί καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις. Έχουμε ένα καλό υλικό, που το αξιοποιούμε για να είναι όλοι έτοιμοι όταν τους ζητηθεί. Κλασικό παράδειγμα είναι ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπου παίξαμε με πολλά παιδιά που δεν έχουν συμμετοχές, αλλά τα πήγαν καλά».

Για τους στόχους του Αστέρα Τρίπολης: «Το ταβάνι μας δεν είναι κάτι που μπορείς να προγραμματίσεις. Για τον επαγγελματία του ποδοσφαίρου έτσι πρέπει να γίνεται. Για μας το παιχνίδι με την Καλλονή ήταν χωρίς αύριο, τώρα έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό και τίποτε άλλο. Βλέπουμε σαν τεστ το κάθε παιχνίδι, για τον εαυτό μου και την ομάδα. Υπάρχουν ματς με ειδικές συνθήκες και απαιτήσεις».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ καλά μονταρισμένη ομάδα και βγάζει στο γήπεδο πράγματα που έχουν δουλευτεί στην προπόνηση. Δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή της, αλλά είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Για την ανάδειξη νέων παικτών και τις μεταγραφές: «Ο Αστέρας Τρίπολης έχει στρέψει την προσοχή του στις ακαδημίες. Έχουμε αρχίσει μια συντονισμένη προσπάθεια για να βγάλουμε ελληνόπουλα που θα πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα. Είναι αλήθεια πως έχουμε αυτή τη στιγμή στο ρόστερ μας πολλούς ξένους, αλλά κοιτάζουμε επισταμένα τις ακαδημίες μας και την ελληνική αγορά. Θέλουμε να ελληνοποιήσουμε την ομάδα».

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου