Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

«Σφαγή» για Μπέτις και νίκη για Μπιλμπάο

Σε μία αναμέτρηση όπου η Μπέτις αδικήθηκε κατάφορα από τη διαιτησία, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έφυγε με το τρίποντο επικρατώντας 2-0 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Καταδικαστική μπορεί να αποδειχθεί η ήττα της Μπέτις με 2-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με τους «βερδιμπλάνκος» να έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία και με το δίκιο τους.

Αυτό γιατί δεν της καταλογίστηκαν δύο πέναλτι, της ακυρώθηκε κανονικό γκολ, καταλογίστηκε εις βάρος της πέναλτι όταν η παράβαση έγινε εκτός περιοχής, ενώ τελείωσε και το παιχνίδι με εννέα παίκτες.

Έτσι το γκολ των Μουνιαΐν στο 34΄ από το σημείο του πέναλτι έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Στο 42’ ο Περκίς αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους και τον ακολούθησε ο Ρέγες στο 58’. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Γκιγιέρμο στο 81’.

ΜΠΕΤΙΣ: Αδάν, Χουανφράν, Περκίς, Ντιαγιέ, Ντιντάκ, Νόνο (60’ Ιγκιεμπόρ), Ρέγιες, Μπαπτιστάο (46’ Φιγκέιρας), Σεβίγια, Σεντρίκ (66’ Ματίγια), Κάστρο.
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Γκουρπέγκι, Σαν Χοσέ, Μπαλενζιάγκα, Ιτουράσπε, Ρίκο (68’ Ντε Μάρκος), Σουσαέτα (89’ Σαμπορίτ), Ερέρα, Μουνιαΐν (80’ Γκιγιέρμο), Σόλα.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου