Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Πεντάρα για Ντόρτμουντ

Τον καλό της εαυτό δείχνει να βρίσκει ξανά η Ντόρτμουντ η οποία διέλυσε 5-1 τη Βέρντερ Βρέμης στο «Βέζερσταντιον».

Τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη στο γερμανικό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ντόρτμουντ η οποία επιβλήθηκε 5-1 της Βέρντερ Βρέμης στο «Βέζερσταντιον» για να πάρει απόσταση από την 4η θέση και να δείχνει πως καθιερώνεται στην πρώτη τριάδα.

Ο Λεβαντόφσκι στο 26’ άνοιξε το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους» με τον Μκιταριάν στο 41’ να κάνει το 2-0. Στην επανάληψη δεν έπεσε ο ρυθμός με τον Φρίντριχ στο 48΄να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 62’ ο Μκιταριάν με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα έκανε το 4-0 για να τον ακολουθήσει και ο Λεβαντόφσκι στο 85’.

Το γκολ της τιμής για τους «πράσινους» σημειώθηκε από τον Ασίτσεκ στο 89’ μειώνοντας έτσι το εύρος της ήττας της ομάδας του.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βολφ, Γκέμπρε Σελασιέ, Πρεντλ, Λουκίμια, Καλντιρόλα, Μπάργκφρεντε, Γιουνούζοβιτς, Ελία (55’ Κομπιλάνσκι), Χουντ (79’ Άσιτσεκ), Ομπράνιακ, Ντι Σάντο (55’ Πέτερσεν).
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερφελερ, Πίστσεκ, Φρίντριχ, Παπασταθόπουλος, Σμέλτσερ, Μπέντερ (65’ Κελ), Σαχίν, Αουμπαμεγιάνγκ (77’ Χόφμαν), Μκιταριάν, Ρόις (65’ Γκρόσγκροϊτς), Λεβαντόφσκι.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου