Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ξέσπασε η Άρσεναλ, 4-1 τη Σάντερλαντ

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Άρσεναλ στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Σάντερλαντ επικρατώντας με το άνετο 4-1.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Άρσεναλ στο Λονδίνο όπου φιλοξενώντας τη Σάντερλαντ, πήρε μεγάλη νίκη με 4-1 για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου και κοντά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κανονιέρηδες» ήταν ο Ζιρού ο οποίος στο 5’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και έκανε το 2-0 στο 31’. Στο 42’ ο Ροσίτσκι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να «καθαρίσει» οριστικά για την ομάδα του.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Κοσιλενί στο 57’ έκανε το 4-0 για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν με τέρμα του Τζιακερίνι στο 81’.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μονρεάλ (46’ Τζένκινσον), Γουίλσιρ, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί (67’ Φλαμινί), Καθόρλα, Αρτέτα, Ζιρού, Ροσίτσκι (73’ Γκνάμπρι), Ποντόλσκι.
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Μπάρντσλεϊ, Αλόνσο, Μπρίντκουτ, Βερτζίνι, Ο’ Σέι, Τζόνσον (46’ Λάρσον), Κι (73’ Σκόκο), Άλτιντορ (46’ Τζιακερίνι), Κόλμπακ, Μπορίνι.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου