Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Σοκ για Γιουβέντους, 2-2 με Βερόνα

Μπορεί να προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο μέρος της Βερόνα, ωστόσο η Γιουβέντους ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις σε 2-2 για να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς.

Την ευκαιρία να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο από τους διώκτες της έχασε η Γιουβέντους η οποία κόλλησε στο ισόπαλο 2-2 με τη Βερόνα στο «Αντόνιο Μπεντεγκόντι» δεχόμενη την ισοφάριση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο πρώτο μέρος η «γηραιά κυρία» ήταν ανώτερη και έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Τέβεζ προηγήθηκε 2-0 με τον Αργεντινό να ανοίγει το σκορ στο 4’ και να κάνει το 2-0 στο 21’.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Τόνι (52’) μείωσε σε 2-1 για τους γηπεδούχους για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Γκόμεζ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά.

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Αλμπερτάτσι, Μάρκες, Μόρας, Κατσιατόρε (86’ Γκόμεζ), Χάλφρεντσον, Ντοναντέλ (69’ Σιριλιάνο), Ρομούλο, Γιάνκοβιτς (62’ Μαρτίνιο), Τόνι, Ιτούρμπε.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κάσερες, Μπονούτσι, Κιελίνι (75’ Ογκμπόνα), Λιστάινερ, Πίρλο, Βιντάλ, Πογκμπά, Ασαμόα (80’ Πελούσο), Τέβεζ, Γιορέντε (65’ Οσβάλντο).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου