Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Πήρε εκδίκηση η Σίτι, 2-0 την Τσέλσι

Λίγες ημέρες μετά την ήττα της από την Τσέλσι στο πρωτάθλημα, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τη δική της εκδίκηση επικρατώντας 2-0 για το FA Cup.

Μεγάλη ήταν η αμφισβήτηση που δέχτηκε η Μάντσεστερ Σίτι το τελευταίο διάστημα, μετά τη μέτρια παρουσία που είχε στα παιχνίδια της. Η ομάδα του Μάνουελ Πελεγκρίνι για το θεσμό του FA Cup είχε την ευκαιρία να δώσει απαντήσεις στους επικριτές της, φιλοξενώντας την Τσέλσι για τη φάση των «16».

Οι «πολίτες» κάνοντας εξαιρετικό παιχνίδι και χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο στους «μπλε» επικράτησαν 2-0 για να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Το ξεκίνημα, ήταν εξαιρετικό για τους γηπεδούχους με τον Γιόβετιτς με ωραίο πλασέ από τα πλάγια να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι η Σίτι στο δεύτερο μέρος «καθάρισε» την πρόκριση.

Συγκεκριμένα στο 67’ η μπάλα χάθηκε με τον Σίλβα να δίνει έτοιμο γκολ στον Νασρί ο οποίος έκανε το 2-0 που έμεινε μέχρι τέλους με τους Λονδρέζους να μην αντιδρούν σε κανένα σημείο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Παντιλίμον, Ζαμπαλέτα, Κλισί, Γκαρσία, Κομπανί, Λέσκοτ, Μίλνερ, Τουρέ, Γιόβετιτς (61’ Νασρί), Τζέκο (81’ Νεγρέδο), Σίλβα (69’ Χέσους Νάβας).
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Ραμίρες (61΄Τόρες), Μίκελ, Ετό (46΄ Σαλάχ), Βίλιαν (71’ Όσκαρ), Αζάρ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου