Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Τεσσάρα κορυφής για Ατλέτικο

Στην πρώτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος επέστρεψε η Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία επικράτησε 4-2 της Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας».

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας 4-2 της Βαγιεκάνο εκτός έδρας για να βρεθεί ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Βίγια στο 8’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Κουρτουά να αποκρούει πέναλτι στο 12’. Στο μισάωρο ο Τουράν έκανε το 2-0, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι στο 40’ με το τέρμα του Βιέρα.

Στο 44’ όμως, ο Τουράν «καθάρισε» για την ομάδα του κάνοντας το 3-1 με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα. Ο Ντιέγκο Κόστα στο 75’ έκανε το 4-1 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Λαριβέι στο 76’.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρούμπεν, Τίτο, Μπαένα (76’ Καστίγιο), Αρμπίγια, Νάτσο, Σαούλ, Τρασόρας, Μπανγκουρά (57’ Ροσίνα), Μπουένο, Βιέρα (83’ Φάλκε), Λαριβέϊ.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Μανκίλο, Γκοντίν, Μιράντα, Φιλίπε, Σόσα (61’ Ολιβέρ), Κόκε, Γκάμπι, Τουράν, Βίγια (80’ Ραούλ Γκαρσία), Ντιέγκο Κόστα.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου